Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” va prelungi cu o săptămână perioada de admitere din luna septembrie. Astfel, candidaţii la admitere îşi vor putea depune dosarele în perioada 6-16 septembrie, iar rezultatele vor fi anunţate în intervalul 17-18 septembrie.

Conducerea universităţii a luat această decizie pentru a le permite candidaţilor să obţină actele necesare înscrierii la facultate, în condiţiile în care rezultatele examenului de bacalaureat vor fi anunţate pe data de 9 septembrie.

Sesiunea de admitere din luna septembrie se va desfăşura doar pentru locurile rămase libere după admiterea din vară. Numărul de locuri disponibile la fiecare facultate va fi anunţat la începutul lunii septembrie, pe site-ul https://admitere.uaic.ro.

La toate cele 15 facultăţi, condiţiile de admitere rămân neschimbate: admiterea se realizează pe baza concursului de dosare; taxele de înscriere variază între 0 şi 250 de lei, iar cele de şcolarizare între 1600 şi 3000 de lei pe an.

Pentru noutăţi mai multe informaţii despre mediile de admitere, specializările şi materiile care urmează a fi studiate, posibilităţile de carieră, acte necesare şi orice alte informaţii suplimentare, verificaţi frecvent site-ul https://admitere.uaic.ro.