Sâmbătă, 9 septembrie, s-a încheiat cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Situația finală a înscrierilor este aici.

Listele cu rezultate vor fi afișate pe paginile de internet ale facultăților. După afișarea rezultatelor, va urma o etapă de „confirmare a locului”. Puteți citi mai mult despre confirmarea locurilor aici: https://admitere.uaic.ro/ce-ai-de-facut-dupa-afisarea-rezultatelor/.  Detalii despre sălile în care vor avea loc confirmările și taxele care trebuie achitate veți găsi pe site-urile facultăților.

Pentru toți cei proaspăt admiși la facultate, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a pregătit un eveniment special de informare și orientare la începutul anului universitar, în perioada 1-3 octombrie 2017.  Trecerea de la liceu la facultate este o schimbare majoră, așa că sute de studenți din ani mai mari, angajați ai universității și ai instituțiilor culturale din Iași s-au mobilizat să te ajute să îți începi studenția cu succes. Înscrie-te la eveniment pe www.bunvenit.uaic.ro.