S-a încheiat înscrierea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. O parte dintre candidați așteaptă să dea probe, o parte așteaptă în curând rezultatele.

Pentru cei care dau probe:

Datele la care se susțin probele de admitere sunt afișate aici. Dacă admiterea la facultatea sau specializarea care vă interesează presupune un test suplimentar, veți găsi mai multe informații despre acest test pe site-ul facultății (sală, oră, programare – acolo unde este cazul).

Pentru cei care așteaptă rezultatele:

Rezultatele vor fi afișate în primul rând pe site-ul facultății și pe pagina de Facebook a Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Dacă vreți să fiți printre primii care află când s-au afișat rezultatele, urmăriți https://www.facebook.com/UAICdinIASI/ . Perioada de afișare a rezultatelor este 24-26 iulie, dar în trecut unele facultăți au afișat și mai repede de atât.

După afișarea rezultatelor:

După ce sunt afișate rezultatele la admitere, urmează o perioadă în care cei admiși la buget și la taxă sunt așteptați să își confirme locul. Cei care nu vor face acest lucru până la data limită stabilită de facultate, își vor pierde locul respectiv, iar media de intrare va scădea –  primii de la taxă vor trece la buget, iar o parte dintre cei respinși vor fi admiși la buget.

Perioada de confirmare a locurilor și procedura descrisă detaliat o puteți găsi aici. De asemenea, informații despre confirmarea locurilor veți găsi și pe paginile cu listele de rezultate ale facultăților.

Mult succes !