Inscrierile la ciclul de licenta la Facultatea de Fizica se mai pot face pana pe 19 iulie inclusiv. Cu toate ca intervalul de admitere s-a marit cu inca trei zile, de pe 16 iulie pana pe 19 iulie, afisarea rezultatelor se va face conform calendarului initial pana la sfarsitul zilei de 19 iulie. Astăzi a fost, în schimb, ultima zi de înscriere pentru celelalte 14 facultăţi ale Universităţii. Numărul total al locurilor scoase la concurs anul acesta a fost de 6893, reprezentând aproximativ 78% din numărul locurilor scoase la concurs anul trecut. După încheierea perioadei de înscriere, anul acesta la cele 15 facultăţi s-au înscris 7806 candidaţi.

Click aici pentru a vedea situaţia pe facultăţi

Rezultatele

Începând de mâine vor apărea primele rezultate ale sesiunii din iulie a concursului de admitere. Ele vor fi afişate, fizic, la sediile facultăţilor. Cele mai multe dintre facultăţi le vor posta şi pe site-ul lor. Atunci când vor fi disponibile, ultimele medii vor fi anunţate pe pagina de Facebook a universităţii.

La finalul perioadei de selectie, atunci când vor fi disponibile, rezultatele finale pentru toate cele 15 facultăţi vor fi publicate pe site-ul https://admitere.uaic.ro