Noutăţi

Vezi aici rezultatele de la FEEA

Gasesti aici lista candidatilor admisi la FEEA http://360.uaic.ro/admitere-2011-rezultate-feaa/

 1. REZULTATE ADMITERE BIOLOGIE?

 2. am depus un dosar pe 13 ,07 la stiinte administrative pt locurile speciale alocate etniei rromilor, cand se afiseaza rezultatele ?

 3. am fost admisa la stiinte economice cu media 8.56 la taxa. credeti ca as avea o sansa ca atunci cand unii cadidati isi vor retrage dosarele sa intru la buget?

  • Exista aceasta posibilitate, depinde de mediile de anul acesta, situatia de anul trecut o poti verifica aici , mai ai de asemenea o sansa sa treci la buget dupa primul semestru, in cazul in care vei avea medii mari.

   • Buna ziua! As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la master, buget daca am facut facultatea la alta universitate si am nota 10 la licenta.Multumesc!

 4. taxa de 30% se poate plati si in decursul semestrului?

  • Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să achite, conform calendarului stabilit de fiecare facultate, cel puţin 30% din taxa de şcolarizare pentru semestrul I al anului universitar 2011 – 2012 şi să semneze declaraţia pe propria răspundere. După acest termen, candidaţii care nu şi-au indeplinit aceste obligaţii vor fi declaraţi respinşi.

 5. credeti ca in sesiunea din septembrie vor mai ramane locuri disponibile pentru buget la administratie publica?

 6. momentan mai sunt 9 locuri la buget stiinte administrative .as putea intra in sesiunea din septembrie avand in vedere ca am media 8.56 la buget?

 7. am o intrbare locuri la feea pt sesiunea din toamna la id mai sunt??multumesc

 8. buna! as vrea sa stiu si eu de ce nu se fac redistribuiri de locuri la feaa cu toate ca eu stiu persoane care s`au retras…astept raspuns

 9. cand vor aparea mediile minime de admitere in urma candidatilor care s-au retras?

 10. buna ziua,am intrat la FEAA la taxa si asi dori sa stiu cand urmeaza sa achit urmatoarea transa a taxei pe primul semestru? sau cum se achita mai exact,lunar?

 11. Eu nu am depus inca diploma de bacalaureat in original la feaa deoarece liceul in care am terminat nu le-au facut inca. Credeti ca ma vor respinge daca mai intarzii
  O saptamana cu diploma.?

 12. se va schimba in 2012 modalitatea de admitere la FEEA!

 13. sunt interesata sa ma inscriu la FEEA dar nu cunosc modalitatea de admitere? se aud comentarii de genul : in 2012 se va intra pe baza de examen.Daca se va intra pe baza de examen,atunci la ce materie/materii trebuie sa dau examen?mentionez ca sunt eleva in clasa a-12-a,profil Economic.

 14. pe anul 2012-2013 cum se va face admiterea? dupa noua lege sau normal (concurs de dosar)?

 15. cum sa fie doar media la bac la admiterea din 2012 la feeya, pai dc am mai invatat in toti anii de liceu?

 16. spuneti-mi va rog frumos adresa universitatii, timpul de desfasurare a inscrierelor, mai exact intre ce ore, daca ma pot inscrie la feaa la doua specializari si daca se poate se face o reducere la a doua taxa de inscriere??? astep raspuns urgent!

 17. unde gasesc si eu rezultatele admiterii?

 18. Salut, nu stiu daca a mai intrebat cineva pe aici, imi pare rau daca a mai intrebat cineva :), unde se afiseaza rezultatele admiterii 2012 la FEEA si cand?

 19. Imi poate spune cineva care sunt criteriile pentru a obtine o bursa de studiu la FEAA,care a fost anul trecut ultima medie,daca se iau burse de la inceputul semestrului pe baza mediei de admitere,sau orice alte informatii care considerati ca mi-ar fi de ajutor?Multumesc anticipat!

Intreaba