Unde va locui copilul dumneavoastră?

Pentru a vizualiza corect această pagină, inclusiv imagini 360° din cămine, este necesar să vă instalaţi pluginul Java și să acceptați să ruleze pe calculatorul dumneavoastră.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” pune la dispoziţie peste 6000 de locuri de cazare în campusurile sale. Confortul camerelor diferă în funcţie de tariful de cazare: de la camere standard cu patru sau cinci locuri pentru care tariful de cazare este 120 de lei, până la camere în condiţii „hoteliere”, cu un tarif de cazare de 440 de lei.

Pentru a vedea informaţii specifice despre fiecare campus şi cămin în parte, accesaţi pagina despre Campusuri de pe site-ul universităţii. Calendarul cazărilor, numărul de locuri şi actele necesare pentru obţinerea unui loc în cămin pot fi găsite pe pagina dedicată cazării de pe site-ul universităţii.

Cum arată o cameră în cămin?

Atenţie: Pentru a vedea corect imaginile de mai jos, trebuie să aveţi instalat Java și să acceptați să ruleze pe caculatorul dumneavoastră. Puteţi descărca gratuit programul de aici.

O cameră de cămin, tarif standard, campusul Titu Maiorescu

Folosiţi mouse-ul pe fotografie pentru a vedea camera în 360°. Click aici pentru a vedea mai multe imagini (inclusiv fotografii)

O cameră dintr-un cămin modernizat, Campusul Târguşor-Copou

 

Folosiţi mouse-ul pe fotografie pentru a vedea camera în 360°. Click aici pentru a vedea mai multe imagini (inclusiv fotografii).

O cameră din complexul Akademos, condiţii hoteliere

Folosiţi mouse-ul pe fotografie pentru a vedea camera în 360°. Click aici pentru a vedea mai multe imagini (inclusiv fotografii).