Noutăţi

Au fost postate rezultatele finale la toate facultatile

Puteti gasi rezultatele finale, pentru toate facultatile, la adresa
http://admitere.uaic.ro/rezultate/.

Tot aici au fost publicate ultimele medii, pentru fiecare specializare, si rezultatele la concursul de admitere adresat candidaţilor de etnie rromă.

 1. in cazul in care cei de la buget renunta la locuri care vor fi cei repartizati in locul lor ?primii de pe listele de asteptare sau primii de la taxa?

 2. Pînă la urmă care e diferența dintre cel admis cu taxă si cel admis cu taxa in afara cifrei de scolarizare ? N-am găsit nicio logică !!!

 3. la comfirmarea locului trebuie neaparat diploma de bac in original sau o putem aduce si in toamna? si pana pe ce data trebuie sa semnez contractul?

 4. cand se pot face confirmarile la rise? este urgent! va rog sa ma ajutati! multumesc!

 5. ce inseamna „contractare posibila”?

 6. Pentru absolvenții cu diploma de licență la Universitatea Spiru Haret (promoția 2008-ID) se pot înscrie la cursuri de master?
  Menționez ca la locul de munca mi-a fost admisa diploma.

 7. ffc

 8. ce facultati organizeaza sesiune de toamna admitere licenta la uaic iasi ? cand vor fi afisate /anuntate nr de locuri pt aceasta sesiune ?

 9. stiti cumva unde pot gasi o informatie legata de locurile vacante disponibine pt sesiunea din toamna?multumesc anticipat

 10. Rog afisati rezultatele la extensiunea din balti

 11. dak am fost admisa la buget la stiinta mediului si prima mea optiune a fost biochimia dak se mai retrag de la biochimie si ultima medie scade pot sa-mi aleg biochmia?

 12. Cind va fi publicate rezultatele pu studenti din R.M ?

 13. Cand se vor afisa listele finale la toate facultatile, dupa retragerea dosarelor?

 14. La toate facultatile s-au afisat rezultatele, numai la Teologie Ortodoxa nu! La noi de ce dureaza atat de mult???

 15. Cand este admiterea din toamna?

Intreaba